Fira Multisectorial a Cambrils
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Costa Daurada
Comarca
Baix Camp
Municipi
Cambrils
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Multisectorial a Cambrils

   Cambrils / Baix Camp / Costa Daurada

  03/06/2022 a 05/06/2022  


Fira Multisectorial.

Cambrils.

La Fira Multisectorial de Cambrils, aquest any celebra la 61a edició, i es dura a terme els dies 3, 4 i 5 de juny, per seguir consolidant aquest esdeveniment de primer ordre com un punt de trobada entre els diferents agents del nostre territori.

L’objectiu principal de la Fira és el d’aprofitar l’esdeveniment firal per donar a conèixer àmbits econòmics tradicionals en el si de les nostres economies i al voltant d’aquest eix vertebrador, aglutinar un conjunt d’elements socioculturals i econòmics que li confereixin una personalitat pròpia per tal d’estimular la creació d’activitat econòmica i empresarial.

Per a molts dels expositors, la Fira és una excel·lent oportunitat per consolidar-se i per donar-se a conèixer a moltes persones de fora del seu àmbit d’influència més directe. La Fira és en certa manera l’aparador de l’empenta i del dinamisme de les activitats econòmiques que es desenvolupen al nostre entorn.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.