Fira Medieval i Multisectorial de La Selva del Camp
Període
Tardor
Temàtica
Històrica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
La Selva del Camp
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Medieval i Multisectorial de La Selva del Camp

   La Selva del Camp / Baix Camp / Camp de Tarragona

  27/10/2022 a 29/10/2022  


La Fira , consolidada a partir del privilegi reial de 1503, se celebra el darrer cap de setmana d’octubre. Al certamen multisectorial s’hi ha afegit, des de 2003, la recreació del mercat medieval al nucli antic.
El seguici festiu ha tingut uns gegants (gegantons, en realitat) centenaris fins al 1998 que van ser substituïts per uns de nova factura, el Pòlit i la Madalena, que representen un tupiner i una plegadora d’avellanes, respectivament (Sant Hipòlit és el patró dels terrissaires i “per Santa Magdalena, l’avellana és plena”). Els acompanyen sis nanos i des del 2000 la Colla de Diables ha afegit al seguici una bèstia de foc, el Diabló , una rèplica gegantina del minúscul insecte que ataca les avellanes en gra.
Concert, exhibició de Trial i Biketrial, vermut electrònic, actuacions itinerants, espectacles infantils, teatre, benvinguda als nounats i nouvinguts, showcooking, votacions, zona de parades, zona d’atraccions.

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.