Fira de Nadal del Morell
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Tarragonès
Municipi
El Morell
Espai
carrer d'Àngel Guimerà
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal del Morell

   El Morell / Tarragonès / Camp de Tarragona

      carrer d'Àngel Guimerà

  02/12/2022 a 04/12/2022  


El Morell viurà una nova edició de la Fira de Nadal. Un esdeveniment impulsat des de la regidoria de Promoció econòmica de l’ajuntament, amb el suport de l’Associació de comerciants i professionals del Morell, que presenta un programa per a tots els públics.

Comerç local, artesania, restauració, actuacions musicals, una petita fira del vi amb una desena de cellers que oferiran els seus productes, la ja tradicional pista de gel, el trenet de la fira, els tallers i activitats per a la canalla… I diumenge, a més, exposició de clàssics, la Festa de l’oli i el seu concurs d’allioli.

Divendres estarà oberta de 5 de la tarda a 8 del vespre, mentre que l’espai de restauració obrirà de 5 de la tarda a 10 de la nit. Dissabte, l’espai comercial tindrà un horari de 10 del matí a 8 del vespre, i l’espai de restauració, de 10 del matí a 10 de la nit. I, diumenge, tota la fira obrirà de 10 del matí a 7 de la tarda.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.