Fira de Nadal a Tarragona
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Tarragonès
Municipi
Tarragona
Espai
Rambla Nova tram C/ Canyelles fins C/ Fortuny.
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Tarragona

   Tarragona / Tarragonès / Camp de Tarragona

      Rambla Nova tram C/ Canyelles fins C/ Fortuny.

  25/11/2022 a 23/12/2022  


De 10 a 21h. Tradicional fira nadalenca que se celebra des de fa dècades al tram central de la Rambla Nova de Tarragona durant els darrers dies de l’any. Una dotzena de parades ofereixen els articles nadalencs més tradicionals, com pessebres, figures, verd i artesania. Els firaires us oferiran tots els productes que necessiteu per guarnir la vostra llar per les festes nadalenques i us rebran amb calidesa per tal que visiteu la fira amb la mateixa il·lusió i ganes en que ells hi són per a vosaltres.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.