Fira d’Oli del Pirineu a Aramunt
Data inici
03/02/2024
Data final
04/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Oli
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Pallars Jussà
Municipi
Conca de Dalt
Codi Postal
25518
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Conca de Dalt

Fira d’Oli del Pirineu a Aramunt

   Conca de Dalt / Pallars Jussà / Alt Pirineu

 03/02/2024 - 04/02/2024 


El poble d’Aramunt, al municipi de Conca de Dalt, celebrarà el pròxim 4 de febrer la primera Fira de l’Oli de Muntanya. L’objectiu de la mostra serà promocionar l’oli d’una de les poques zones on encara es produeix de manera artesanal. .

Aquesta primera fira de l’Oli dels Pirineus gira a l’entorn del món de l’oli, la producció local, les varietats de muntanya, els petits molins i tot el desenvolupament econòmic que hi ha actualment i tot el seu potencial que té encara per recórrer.

El poble d’Aramunt disposa d’un molí públic on s’intercalen les parades tradicionals amb la desfeta de petits professionals de l’oli. Promoure aquest producte, és promoure una cultura i una economia propera al territori i d’una enorme capacitat d’atracció.

Es vol compaginar els diferents tastos d’oli i producte local, amb estands de venda d’oli i maquinària relacionada amb el maneig de les oliveres, a l’hora que es faran xerrades tècniques i tallers grastronòmics relacionats amb l’oli.

Consulta aquí la web oficial de Fira d’Oli del Pirineu a Aramunt.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Foto Aramunt

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D’oli Del Pirineu A Aramunt Cartell 2024 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.