Fira lúdica i de col·leccionisme Playmobil a Sant Boi
Període
Tardor
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Sant Boi de Llobregat
Espai
Pavelló esportiu La Parellada
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira lúdica i de col·leccionisme Playmobil a Sant Boi

   Sant Boi de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

      Pavelló esportiu La Parellada

  19/11/2022 a 20/11/2022  


Arriba la cinquena fira lúdica i del col.leccionisme Playmobil a Sant Boi de Llobregat  el cap de setmana 19 i 20 de novembre al Pavelló Esportiu “La Parellada”. La fira comptarà amb fantàstics diorames de playmobil, punts de venda especialitzats i un munt d’activitats dirigides als més menuts de la casa, així com les clàssiques rifes dels Lots de Playmobil amb la compra de l’entrada (5 euros a partir de 3 anys) i el del Joc del Buscaclick. Amb la intenció de sumar-nos a l’estalvi ecològic enguany estrenarem les Butlletes del Buscaclick mitjançant codi QR que es podrán descarregar els visitants arreu de la sala enlloc de la seva impressió en paper.

Aquesta cinquena edició coincideix amb la Fira d’Entitats de persones amb Discapacitat de Sant Boi diumenge de 10 a 14h.

A més a més, qualssevol persona que ens porti algún aliment el recolliran dins la sala els voluntaris de l’Associació Aliments Solidaris de Sant Boi i entrarà en una rifa d’un altre lot de Playmobil.

Aquesta fira compatrà amb un punt d’informació de la Fundació Josep Carreras en lluita contra la leucèmia i es realitzarà una Donació solidària a l’Entitat Rett Race (Associació catalana del síndrome de Rett).

Tanmateix aprofitarem per a reservar una hora dissabte de 9h a 10h que será “l’hora del silenci” per aquells nens i nenes que ho necessitin.

Els horaris generals per a la resta serán de 10h a 20h dissabte i de 10 a 19h diumenge. Just al costat hi ha un ampli aparcament gratuït.

Per tot això i molt més vine a visitar-nos i a gaudir un any més dels Playmobils a Sant Boi!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.