Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Ullà
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la Poma a Ullà

   Ullà / Baix Empordà / Girona

  16/10/2022 a 16/10/2022  


Amb la Fira de la Poma se celebra la fi de les tasques agrícoles i la collita d’aquesta fruita. Durant l’esdeveniment, veïns i visitants poden comprovar la qualitat dels cultius locals i participar en les nombroses activitats que s’han organitzat.
Totes les persones poden adquirir gran varietat de pomes en les parades del mercat que omplen els carrers, també productes artesans d’arreu de Catalunya i altres productes relacionats amb la poma.
Ullà és un municipi situat a redós del Massís del Montgrí, al Baix Empordà. El cultiu de la poma s’ha convertit en les darreres dècades en el protagonista del paisatge i de l’economia del poble. Les pomes d’Ullà pertanyen a la Indicació Geogràfica Protegida IGP Poma de Girona.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.