Fira de la Puríssima a Sant Boi
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Sant Boi de Llobregat
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la Puríssima a Sant Boi

   Sant Boi de Llobregat / Baix Llobregat / Barcelona

  06/12/2022 a 08/12/2022  


Una de les fires més antigues i visitades de Catalunya, la Fira de la Puríssima. Com ja és tradicional, els dies 6, 7 i 8 de desembre se celebra la 76a edició de la Fira de la Puríssima, una de les més importants que se celebren al Baix Llobregat. La localitat de Sant Boi de Llobregat s’omple aquests 3 dies de música, gastronomia i tradició. Una fira amb molta història, l’esdeveniment més visitat i un dels més valorats per la ciutadania.
És l’esdeveniment més visitat de Sant Boi i un dels més valorats per la ciutadania.
Cada any sap combinar tradició i modernitat en els àmbits del comerç, la innovació i la vida social i cultural de la ciutat.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.