Fira Ramadera a Barruera – La Vall de Boí
Període
Tardor
Temàtica
Animals
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Alta Ribagorça
Municipi
La Vall de Boí
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Ramadera a Barruera – La Vall de Boí

   La Vall de Boí / Alta Ribagorça / Alt Pirineu

  25/09/2022 a 25/09/2022  


Exposició i venda d’animals, productes agroalimentaris, tallers infantils…. i moltes coses més.
El Patronat i l’Ajuntament de la Vall de Boí, conjuntament amb el sector ramader, comercial i turístic de la vall, han tornat a recuperar la Fira de Barruera, una tradició perduda als anys 40. La Fira se celebra a l’últim diumenge de setembre i té part ramadera i part comercial amb productors tant locals com d’altres comarques que fan presència amb l’exposició dels seus productes fent tast i venda. La Fira ofereix diferents activitats durant el dia per a petits i grans.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.