Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí, La Vall Fosca
Període
Tardor
Temàtica
Animals
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Pallars Jussà
Municipi
La Torre de Cabdella
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí, La Vall Fosca

   La Torre de Cabdella / Pallars Jussà / Alt Pirineu

  30/09/2022 a 02/10/2022  


Aquesta fira ramadera s’organitza cada any en el moment en què els ramats transhumants han de baixar de les muntanyes. A més de la mostra d’animals i concursos de raça, s’hi organitza un mercat d’artesans, amb demostracions d’oficis antics.
Mostra de vaques de raça bruna, xarol•lesa, salers i llemosina, d’ovelles de raça xisqueta i cavalls. La Fira també inclou demostracions d’antics oficis relacionats amb la ramaderia i la vida rural, exposició i venda d’artesania de tot tipus, tast de carn ecològica, teatre i música al carrer, activitats infantils, entre altres.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.