Fira d’en Rocaguinarda a Olost
Data inici
05/11/2023
Data final
05/11/2023
Període
Tardor
Temàtica
Medieval
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Olost
Espai
Plaça Major i carrer Berga
Codi Postal
08516
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament d'Olost

Fira d’en Rocaguinarda a Olost

   Olost / Osona / Catalunya Central

       Plaça Major i carrer Berga

 05/11/2023 - 05/11/2023 


De 10 a 19h. Al llarg de tot el dia més de cent personatges (actors i actrius del mateix poble) fan reviure la llegenda del bandoler.
El poble d’Olost es transforma per retornar al segle XVII: ambientació, pudors, escenes que cada any es renoven, tortures, barjaules, borratxos, carnussos, bandolers, deformitats humanes i força anacronismes.

La Fira d’en Rocaguinarda és única i els seus trets més diferencials són el sentit de l’humor i el lligam amb l’actualitat. Les escenes més estripades conviuen amb moments històrics i per això es diu que aquesta fira és “el Polònia de la cultura popular”.

Durant el dia s’organitzen activitats per a totes les edats, relacionades amb l’època del bandolerisme, i hi ha parades i firaires per a tots els gustos.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira D’en Rocaguinarda A Olost Foto 1 (1) Fira D’en Rocaguinarda A Olost Foto 2 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D’en Rocaguinarda Cartell 2023 (1) Fira D'en Rocaguinarda A Olost Cartell 2022 (1) Fira D'en Rocaguinarda A Olost Cartell 2019 (1) Fira D'en Rocaguinarda A Olost Cartell 2017 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.