Fira de Sant Marc a Salvador de Guardiola
Data inici
28/04/2024
Data final
28/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Sant Salvador de Guardiola
Codi Postal
08253
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola

Fira de Sant Marc a Salvador de Guardiola

   Sant Salvador de Guardiola / Bages / Barcelona

 28/04/2024 - 28/04/2024 


La Fira de Sant Marc és una festa molt arrelada a Sant Salvador de Guardiola. Està dedicada al pa i al vi. La benedicció del terme, el repartiment del panellet beneït i l’antic sorteig del xai són la base de la tradició immemorial que, any rere any, se celebra al municipi.

Trobaràs bon ambient, tast de vins DO Pla de Bages, degustacions de producte local, mercat de productes artesans, música en directe i jocs de fusta gegants per a infants i família.

Les activitats més importants són:

• Els actes propis de la Festivitat de Sant Marc, amb la Missa Solemne, la posterior benedicció del panellet i del terme, la ballada de les Caramelles (Colla dels Quintos), els ballets dels Gegants de la vila (En Salvador i la Gràcia) i el repartiment dels panellets de Sant Marc a tots els assistents.

• La fira de Sant Marc del Pa i del Vi hi comptarà amb diverses parades de gastronomia i cellers de la DO Pla de Bages, una dinamització musical de caràcter tradicional, i pels més menuts una proposta de jocs de fusta ambientats amb la temàtica castellera com el carrusel del boter. Com a colofó de la diada tindrem un concert vermut amb el grup Set de Rumba que ens amenitzaran amb totes aquelles rumbes que coneixem.

L’espai firal també comptarà amb  una zona de bar – terrassa i servei de menjar amb una foodtruck.

Consulta aquí la web oficial de Fira de Sant Marc a Salvador de Guardiola.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Sant Marc A Salvador De Guardiola Foto 4 Fira De Sant Marc A Salvador De Guardiola Foto 3 Fira De Sant Marc A Salvador De Guardiola Foto 2 Fira De Sant Marc A Salvador De Guardiola Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Sant Marc A Salvador De Guardiola Cartell 2022 Fira De Sant Marc A Salvador De Guardiola Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.