Fira Sant Martirià a Banyoles
Data inici
17/11/2023
Data final
19/11/2023
Període
Tardor
Temàtica
Animals
Territori
Girona
Comarca
Pla de l'Estany
Municipi
Banyoles
Codi Postal
17820
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Banyoles

Fira Sant Martirià a Banyoles

   Banyoles / Pla de l'Estany / Girona

 17/11/2023 - 19/11/2023 


Del divendres 16h al diumenge 21h. Es caracteritza per oferir activitats per a grans i petits relacionades amb el cavall, el bestiar i les races autòctones dels Països Catalans. Concursos morfològics, exhibició de carrussels, una gran varietat d’animals autòctons, conferències, concursos monogràfics d’aus i demostracions són algunes de les activitats que s’hi poden veure.

Una fira arrelada al comerç i la cultura local i que projecta el futur del sector ramader i agrícola d’aquest país. El Firestany, la fira d’artesans, la fira del dibuix i la pintura i el raça-tast completen el mosaic estimulant i enriquidor que cada tercer cap de setmana de novembre omple la Draga de Banyoles amb trenta mil visitants.

Consulta aquí la web oficial de Fira Sant Martirià a Banyoles.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Sant Martirià A Banyoles Foto 1 (1) Fira Sant Martirià A Banyoles Foto 2 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Sant Martiria A Banyoles Fira Sant Martiria Banyoles Cartell 2022 (1) Fira Sant Martirià A Banyoles Cartell 2021 (1) Fira Sant Martirià A Banyoles Cartell 2014 (1) Fira Sant Martirià A Banyoles Cartell 2013 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.