Fira de Tardor a Tírvia
Data inici
29/10/2023
Data final
29/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Lleida
Comarca
Pallars Sobirà
Municipi
Tírvia
Espai
Carrers del poble
Codi Postal
25595
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Tírvia

Fira de Tardor a Tírvia

   Tírvia / Pallars Sobirà / Lleida

       Carrers del poble

 29/10/2023 - 29/10/2023 


De 10 a 15h. Una de les fires amb més tradició del Pirineu. Venda d’artesania i productes agroalimentaris locals: bolets, formatges, confitures, xocolate, licors, etc. Demostracions, activitats i tallers per a grans i petits.

Tírvia, un petit tresor al Pallars Sobirà, celebra anualment una fira d’automatge única que captura l’esperit de la temporada. Aquest esdeveniment ofereix als visitants la oportunitat de descobrir parades d’artesania i productes agroalimentaris frescos i de proximitat.

Una Celebració de Tradició

La Fira de Tardor de Tírvia és una de les més antigues i tradicionals dels Pirineus, fusionant el comerç amb l’entreteniment. Aquesta combinació ha convertit aquest esdeveniment en una autèntica celebració del municipi, on es destaca la riquesa de la cultura local.

Productes Agroalimentaris i Artesania

Durant tot un dia, el cor del poble acull parades d’artesania i productes agroalimentaris que destaquen per la seva qualitat i proximitat. Aquí, podeu trobar delícies de temporada com bolets, xocolates, licors i formatges, així com espècies i condiments propis de la cuina del Pallars.

Tradició Viva

A més de les delícies culinàries i artesanes, la fira ofereix demostracions en viu d’oficis antics i tradicionals. És una oportunitat única per veure com es realitzaven antigues tasques artesanals. I no us podeu perdre el tradicional ball de bastons, que s’executa al ritme de música composta per l’ocasió.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Tardor Tírvia Foto 1 (1) Fira De La Tardor A Tirvia Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Tardor A Tírvia Cartell 2023 Fira De Tardor A Tírvia Cartell 2022Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.