Fira del Tocino a Caseres
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Terra Alta
Municipi
Caseres
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Tocino a Caseres

   Caseres / Terra Alta / Camp de Tarragona

  03/04/2022 a 03/04/2022  


Durant tot el dia de la fira podreu visitar i tastar gratuïtament els extraverges d’oliva a dintre de l’antic moli de casa el Cabo. La Fira del Tocino i productes típics, és dur a terme durant tota una jornada al nucli antic del municipi on trobareu un mercat de productes elaborats amb porc, un mercat d’artesania i productes de qualitat, una mostra d’arts i oficis, antics jocs de fira, degustacions de vins, vermuts i porc rostit en directe entre d’altres, a més a més, estan programades altres activitats com una demostració d’embotir, espectacles itinerants per a grans i petits, contacontes o inflables per als més menuts. La programació de la fira inclou degustacions gastronòmiques amb el porc com a gran protagonista.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.