Fira del Tocino a Caseres
Data inici
14/04/2024
Data final
14/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Terra Alta
Municipi
Caseres
Codi Postal
43787
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Caseres

Fira del Tocino a Caseres

   Caseres / Terra Alta / Camp de Tarragona

 14/04/2024 - 14/04/2024 


La Fira del Tocino i dels productes típics de Caseres, situada a les Terres de l’Ebre, és un esdeveniment destacat que se celebra cada primavera en aquest municipi de Catalunya, Aquesta fira està dedicada principalment al porc i als productes tradicionals derivats d’aquest animal.

Durant la jornada de la fira, els visitants tenen l’oportunitat de gaudir d’una àmplia gamma d’activitats relacionades amb el porc, que inclouen degustacions de plats tradicionals elaborats amb carn de porc, com el tocino, embotits, llonganisses i altres productes derivats. A més, també es poden trobar productes típics del municipi, com ara formatges, mel, oli d’oliva, entre altres.

Aquest esdeveniment no només ofereix una experiència gastronòmica única, sinó també activitats complementàries com ara exhibicions de tall de porc, concursos, espectacles musicals i altres esdeveniments culturals i recreatius. És una ocasió perfecta per conèixer i gaudir de la tradició i la cultura local, així com per recolzar els productors locals i la seva activitat econòmica.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3.7]

  Galeria d'imatges

Fira Caseres Tocino (1) Fira Tocino Caseres (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Cartell Fira Tocino 2023 0Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.