Fira de Tots Sants a Oliana
Data inici
01/11/2024
Data final
01/11/2024
Període
Tardor
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Alt Urgell
Municipi
Oliana
Codi Postal
25790
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament d'Oliana

Fira de Tots Sants a Oliana

   Oliana / Alt Urgell / Alt Pirineu

 01/11/2024 - 01/11/2024 


De 9:30 a 19h. Oliana celebra anualment la Fira de Tots Sants, esdeveniment de llarga tradició que reuneix més de quatre-centes parades de tots els sectors, des del tèxtil fins al de l’automoció i els productes agrícoles. La Fira de Tots Sants d’Oliana se celebra cada any el dia 1 de novembre des de 1817. Té les seves arrels en una fira ramadera que amb el temps va evolucionar cap el seu format actual. Els visitants tenen accés a espais dedicats a diverses tipologies de productes industrials i d’artesania.

Programa:
– 9.30 h.: Esmorzar dels pagesos i obertura de l’exposició ramadera. Lloc: Lateral de l’Ajuntament.
– 11 h.: Inauguració de la Fira, a càrrec de la Presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra. Lloc: Escenari Plaça 1 d’octubre.
– 11 h.: Taller d’origami. Lloc: Plaça de la Reguereta. Preu: 2 euros. Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme.
– 12 h.: Taller de mató, a càrrec de Formatgeria l’Oliva. Lloc: Plaça de la Reguereta. Preu: 2 euros. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme o el mateix dia a la parada de la Formatgeria l’Oliva.
– 12.15 h.: Exhibició de maniobres d’accident de trànsit, a càrrec dels Bombers voluntaris d’Oliana. Lloc: Plaça 1 d’octubre.
– 13 h.: Ballets imatgeria festiva d’Oliana. Lloc: Plaça 1 d’octubre.
– 16 h.: Concert de Billy i els nens. Lloc: Escenari Plaça 1 d’octubre.
– 17 h.: Taller de diables infantil, a càrrec del grup Voliaks d’Oliana.
– 18 h.: Espectacle del grup Voliaks. Lloc: Plaça 1 d’octubre.

Falten 132 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Tots Sants Oliana Foto 1 Min Fira De Tots Sants Oliana Foto 3 Min Fira De Tots Sants Oliana Foto 4 Min Fira De Tots Sants Oliana Foto 2 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Tots Sants A Oliana Cartell 2023 Min Fira De Tots Sants Oliana Cartell 2017 Min Fira De Tots Sants Oliana Cartell 2015 Min Fira De Tots Sants Oliana Cartell 2019 Min Fira De Tots Sants Oliana Cartell 2022 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.