Fira Vaixell Ocasió a Empuriabrava
Data inici
23/03/2024
Data final
31/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Marinera
Territori
Costa Brava
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Castelló d'Empúries
Espai
Port esportiu
Codi Postal
17486
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Vaixell Ocasió a Empuriabrava

   Castelló d'Empúries / Alt Empordà / Costa Brava

       Port esportiu

 23/03/2024 - 31/03/2024 


El port d’Empuriabrava acollirà una nova edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió del Port de Empuriabrava.

Una trentena d’empreses professionals, relacionades amb el món nàutic, presentaran per a la seva venda les millors ofertes en embarcacions de segona mà, noves i també semi-noves.

La Fira del Vaixell d’Ocasió és una cita obligada per a tots els amants de les embarcacions i la nàutica en general.

La Fira es celebra al port principal de la Marina i restarà oberta al públic durant 9 dies, de 10h del matí fins les 7h de la tarda.
Expositors professionals per ajudar i aconsellar a fer una elecció adequada.

Entrada gratuïta.

Terres pavimentats en diferents textures, bancs i una coberta molt original seran l’escenari ideal per celebrar aquesta Fira que després de 33 anys es continua reinventant. Tot i que avui en dia les noves tecnologies i les compres en línia guanyin terreny en detriment del petit comerç, les embarcacions són un tipus de producte que val la pena visitar abans de tancar la compra. El client interessat vol saber, entre d’altres, si l’objecte del seu desig estarà en condicions, es a dir, vol visitar l’interior, comprovar l’estat exterior, el motor i també, poder comptar amb unes garan􀆟es que només empreses professionals poden oferir. La Fira compta a més a l’avantatge que si cal i l’expositor ho permet, es poden fer proves a mar.

Enguany, amb una zona d’exposició de més 15000m2, reconegudes empreses de la zona han seleccionat grans ofertes per a oferir durant la Fira. A la Fira s’espera reunir entre 250 i 300 embarcacions, pneumàtiques, motores esportives, pesca passeig, veler, jetski… de 4 a 20 metres i amb preus per arribar a tota mena de clients. A l’edifici central, renovat recentment, s’hi
situaran els estands: escola nàutica, empreses de pintura, oficines d’informació …. A peu de fira, assessors nàutics a la disposició dels visitants per a informar i mostrar la millor opció per a cada client.

És tan potent la indústria nàutica establerta el nostre municipi i comarca que en pocs kilòmetres a la rodona hi ha una representació del 80% de les marques d’embarcacions existents al mercat.

Consulta aquí la web oficial de Fira Vaixell Ocasió a Empuriabrava.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Vaixell Ocasió A Empuriabrava Foto 3 Fira Vaixell Ocasió A Empuriabrava Foto 2 Fira Vaixell Ocasió A Empuriabrava Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Vaixell Ocasió A Empuriabrava Cartell 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.