Firadespí, Fira Comercial a Sant Joan Despí
Període
Tardor
Temàtica
Comerç local
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Sant Joan Despí
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Firadespí, Fira Comercial a Sant Joan Despí

   Sant Joan Despí / Baix Llobregat / Barcelona

  01/10/2022 a 01/10/2022  


Firadespí és l’aparador del comerç i la restauració de Sant Joan Despí. Se celebra anualment al mes d’octubre des de fa 18 anys, alternant entre el Barri Centre i el de Les Planes i hi participen més d’un centenar de comerços, bars i restaurants locals.

Així doncs, es tracta de la principal atracció comercial de la ciutat i tota una festa al carrer, ja que a més dels estands dels diferents establiments es programa una gran varietat d’activitats lúdiques i comercials per a tots els públics com espectacles, tallers infantils, cercavila…

Durant la Firadespí es duu a terme una Fira de Vins i Caves a la Plaça de Catalunya – Can Negre. Una altra activitat és la Firatapa, on una vintena d’establiments de restauració ofereixen les seves millors tapes, acompanyades de beguda, per 3,50 euros durant tota la jornada.

També s’hi organitza un concurs on la clientela pot votar la tapa més original i la més saborosa. El punt i final a Firadespí el posa la Desfilada de Moda, organitzada per una quinzena de comerços de la ciutat.

Font: Ajuntament Sant Joan Despí

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.