Firadespí, Fira Comercial a Sant Joan Despí
Temàtica
Comerç local
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Sant Joan Despí

Firadespí, Fira Comercial a Sant Joan Despí

   Sant Joan Despí / Baix Llobregat / Barcelona

  02/10/2021 a 02/10/2021  


Firadespí és l’aparador del comerç i la restauració de Sant Joan Despí. Se celebra anualment al mes d’octubre des de fa 17 anys, alternant entre el Barri Centre i el de Les Planes i hi participen més d’un centenar de comerços, bars i restaurants locals.

Així doncs, es tracta de la principal atracció comercial de la ciutat i tota una festa al carrer, ja que a més dels estands dels diferents establiments es programa una gran varietat d’activitats lúdiques i comercials per a tots els públics com espectacles, tallers infantils, cercavila…

Durant la Firadespí es duu a terme una Fira de Vins i Caves, que la darrera edició va comptar amb 13 participants, i un taller de tast de vins al Centre Jujol – Can Negre. Una altra activitat és la Firatapa, on una vintena d’establiments de restauració ofereixen les seves millors tapes, acompanyades de beguda, per 2,50 euros durant tota la jornada.

També s’hi organitza un concurs on la clientela pot votar la tapa més original i la més saborosa. El punt i final a Firadespí el posa la Desfilada de Moda, organitzada per una quinzena de comerços de la ciutat.

Font: Ajuntament Sant Joan Despí


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...