FirAnoia a Igualada
Període
Estiu
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Espai
Recinte Firal
Fira Igualada

FirAnoia a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona

  22/09/2023 a 24/09/2023  


FirAnoia no és només un aparador, és un espai on pots trobar, i de fet et trobaràs, tots els serveis que necessites, exposats al passeig Verdaguer. Podràs practicar activitats esportives i culturals a diferents places i carrers del centre de la ciutat. Hi haurà l’oferta comarcal més gran en vehicles nous a la plaça de Cal Font, una subhasta de quadres solidària, demostracions de balls al carrer, una passejada familiar, un espai infantil amb activitats per als més petits, un campionat de tall d’escultures i moltes altres activitats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.