FiraGuilleries a Sant Hilari Sacalm
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Sant Hilari Sacalm
Espai
Centre del poble
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

FiraGuilleries a Sant Hilari Sacalm

   Sant Hilari Sacalm / Selva / Girona

      Centre del poble

  15/10/2022 a 16/10/2022  


Torna Fira Guilleries a Sant Hilari amb un mercat de productes del territori

 Sant Hilari Sacalm acull la 5a edició de Fira Guilleries amb una mostra de gastronomia, artesania i productes locals i activitats culturals i d’oci

 La fira compta amb la participació d’Osor, Susqueda, Vilanova de Sau, Espinelves, Viladrau, Sant Sadurní d’Osormort, la Cellera de Ter, Sant Julià de Vilatorta i Sant Hilari

Un dels grans esdeveniments d’aquesta tardor a Sant Hilari Sacalm és la cinquena edició de Fira Guilleries, que tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre. La fira destaca per potenciar el territori de les Guilleries i tots els seus encants: el paisatge, la cultura, la gastronomia i els productes locals.

Les parades de Fira Guilleries s’escamparan al llarg dels carrers del nucli antic amb un mercat de productors locals d’alguns municipis de les Guilleries i una zona d’artesans d’arreu de Catalunya. Es vendran maduixes, formatge, pa, dolços, peces de torneria, cerveses, ratafia, cremes, ungüents i roba. També es podran veure demostracions d’oficis com el de cisteller o el de ceramista i el Centre Artesà de la Torneria ensenyarà com es treballa la fusta.

A més a més, es faran rutes guiades per endinsar-se a les Guilleries i concerts amb artistes com Marta Frigola, Leyla, Atenea Carter i Soul of Sound. Les famílies que passegin per Fira Guilleries podran gaudir amb activitats per a infants com, per exemple, els jocs gegants de fusta, els tallers de planter o l’espectacle infantil Atrapahits dels Atrapasomnis.

Tot i que la fira serà el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre, el divendres ja hi haurà propostes d’oci i culturals relacionades amb les Guilleries. Per exemple, es farà la presentació del llibre “Gorgues, entre el lleure i la conservació”.

Els pobles que participen a la Fira Guilleries, a part de Sant Hilari, són Osor, Susqueda, Vilanova de Sau, Espinelves, Viladrau, Sant Sadurní d’Osormort, la Cellera de Ter i Sant Julià de Vilatorta.

Al següent enllaç trobareu tota la programació detallada del 14 al 16 d’octubre:

https://www.santhilari.cat/noticies/torna-fira-guilleries/

Fira Guilleries a FiresCatalanes


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

Una imatge d'un torner de Sant Hilari, en la fira mercat de les Guilleries del 2017. L'ajuntament vol ampliar el centre artesà de torneria del poble, al costat del tanatori, aprofitant uns diners d'un fons europeu. Foto: Irene Mir Fotògraf

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.