Flors i violes a Palafrugell
Data inici
26/04/2024
Data final
28/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Música
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Palafrugell
Codi Postal
17200
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Flors i violes a Palafrugell

   Palafrugell / Baix Empordà / Girona

 26/04/2024 - 28/04/2024 


“Flors i Violes” és una festa que se celebra a Palafrugell, una encantadora localitat situada al Baix empordà,  a la Costa Brava. Aquest esdeveniment, que sol tenir lloc a la primavera, és una celebració de la música i la cultura local.

Flors i Violes és una festa que celebra l’arribada de la primavera i el bon temps, oferint una combinació de flors, colors, olors, sabors, arts escèniques i arts plàstiques en un mateix festival al voltant de la festivitat del primer de maig.

Durant aquest esdeveniment, diversos espais públics i privats es transformen i es converteixen en escenaris per a diverses intervencions artístiques realitzades per artistes plàstics, visuals, sonors i altres, creant un entorn de trobada, acció i reflexió. Els carrers i els comerços del municipi també es decoren, creant un recorregut visualment atractiu.

A més de les intervencions artístiques, la festa ofereix una àmplia gamma d’activitats d’arts escèniques com música, dansa, teatre, espectacles infantils, tallers , cercaviles, mercat d´artesania…Aquests esdeveniments s’organitzen en diferents espais al llarg del recorregut de la festa, oferint entreteniment per a tota la família.

Un aspecte destacat de Flors i Violes és l’espai dedicat a la gastronomia, que ofereix una experiència culinària popular amb un escenari que acull el final de les cercaviles i actuacions. Aquest espai es converteix en el punt de trobada per als assistents, proporcionant una oportunitat per gaudir de la bona música i delicioses delícies culinàries en un ambient festiu i acollidor.

Consulta aquí la web oficial de Flors i violes a Palafrugell.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Dlors Violes Palafrugell 4 Flors I Violes Palafrugell 3 Flors I Violes A Palafrugell (1) Flors I Violes Palafrugell 2 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Flors I Violes Palafrugell (1) Flors (1) Flors I Violes Palafrugell 2022 (1) Flors I Violes 2023 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.