Indilletres a La Bisbal
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
La Bisbal d'Empordà
Espai
Pavelló Firal
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Indilletres a La Bisbal

   La Bisbal d'Empordà / Baix Empordà / Girona

      Pavelló Firal

  03/12/2022 a 04/12/2022  


Indilletres neix gràcies a un grup de veïns que vol organitzar cada primer cap de setmana de juny una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà. Hi participen també les llibreries i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, i compta amb el suport d’un seguit d’empreses. La idea és promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora.

Indilletres dedica una atenció especial a una de les nombroses cultures estrangeres que hi ha representades al nostre país, que són també els nous catalans. Naixem amb la voluntat de contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom, Indilletres vol arrelar-se a una cultura i a un país que anem fent amb una empenta imparable.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.