INDUSTRY From Needs to Solutions
Període
Tardor
Temàtica
Tecnologies
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Recinte Firal
Fira de Barcelona

INDUSTRY From Needs to Solutions

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  25/10/2022 a 27/10/2022  


INDUSTRY – Solucions de fabricació intel·ligent. Posem a l’abast de la indústria tot l’univers tecnològic per maximitzar resultats. En la seva quarta edició, IN (3D) ustry es transforma en INDUSTRY From Needs to Solutions per donar cabuda a més sectors industrials. El nostre objectiu principal és cobrir tota la cadena de valor i aportar solucions de fabricació intel·ligent.Uneix-te als més de 150 expositors que mostraran les seves solucions a tot l’univers tecnològic en els 8.000 m2 disponibles.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.