Keramik
Data inici
01/06/2024
Data final
01/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Ceràmica
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Sant Julià de Vilatorta
Espai
Parc de les Set Fonts
Codi Postal
08504
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

Keramik

   Sant Julià de Vilatorta / Osona / Catalunya Central

       Parc de les Set Fonts

 01/06/2024 - 01/06/2024 


Keramic, antiga Fira del Tupí i ara Fira dle fang, és una fira monogràfica i emblemàtica que ja des del seu naixement ha procurat seguir criteris d’especialització i compenetració amb el món de l’artesania. És la més popular i significativa que celebra el nostre municipi i tot el poble s’hi involucra i hi participa, fins i tot els nostres restauradors, que amb el “Mos del Tupí” aporten una nota gastronòmica que converteix Sant Julià de Vilatorta en el destí del bon gust.

“Viu l’experiència de tocar el fang i crea!

Descobrir la creativitat i les habilitats úniques que es poden fer amb les mans és a l’abast de tothom. Tothom té un artista dins seu.
Si ets visitant, vine a Keramik i participa de les activitats que ofereix la fira de ceràmica més important de la Catalunya Central. Tallers i pràctica del torn ceràmic gratuïts. Experimenta, enfanga’t, gaudeix, descobreix les novetats i innovacions en ceràmica i compra artesania artística, peces originals i úniques fetes directament per artesans que posen tota la seva ànima en cada peça per fer-la especial.

Consulta aquí la web oficial de Keramik.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Keramik Fira Del Tupí Foto 3 Keramik Fira Del Tupí Foto 2 Keramik Fira Del Tupí Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Cartell Keramik 2024 Online Keramik 2023 Cartell Keramik 2024 CartellInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.