SolsoTerra, Fira de la Terra del Solsonès
Període
Tardor
Temàtica
ecològica
Territori
Lleida
Comarca
Solsonès
Municipi
Solsona
Espai
Recinte Firal
Fira de Solsona

SolsoTerra, Fira de la Terra del Solsonès

   Solsona / Solsonès / Lleida

  22/10/2022 a 23/10/2022  


Certamen que neix de la unió de l’Ecològica i la Fira del Bolet del Solsonès, SolsoTerra és una fira de productes ecològics de proximitat de Solsona, que us oferirà un mercat de productes ecològics i diferents activitats per conscienciar sobre hàbits i accions per millorar la nostra alimentació, la nostra salut i la del planeta.Al nucli antic de Solsona, tindrà lloc el mercat de productes ecològics, l’espai de tast on gaudir de propostes gastronòmiques i més activitats relacionades amb l’ecologia, l’alimentació i la salut.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.