Maqpaper a Igualada
Recinte Firal
Fira Igualada
Període
Primavera
Temàtica
Professional

Maqpaper a Igualada

Igualada / Anoia / Barcelona

17/06/2020 > 18/06/2020

FIRA SUSPESA. Maqpaper és l’única fira que s’organitza a l’estat espanyol dedicada al sector paperer. Seguim treballant per a ser l’espai de trobada referent del sector per a crear sinergies i establir nous contactes amb potencials clients i proveïdors. Però també volem que Maqpaper sigui sinònim d’actualitat i per això la fira compta sempre amb un espai dedicat a tallers i conferències sobre les darreres novetats sectorials.

D’altra banda, essent conscients de la importància del cost energètic a la indústria paperera, consolidem la trobada de la Fira Maqpaper amb Energètica (Fira-Congrés de l’eficiència i estalvi energètic), dos sectors profundament connectats que estaran ubicats en un mateix espai firal, permeten així que empreses i professionals comparteixin coneixement, estableixin aliances professionals i vincles comercials.

Volem que Maqpaper sigui l’espai que et faci créixer!

Font: www.firaigualada.org


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...