Maqpaper a Igualada
Data inici
19/10/2022
Data final
20/10/2022
Període
Tardor
Temàtica
Professional
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Codi Postal
08700
Recinte Firal
Fira Igualada

Maqpaper a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona

 19/10/2022 - 20/10/2022 


FIRA SUSPESA. Maqpaper és l’única fira que s’organitza a l’estat espanyol dedicada al sector paperer. Seguim treballant per a ser l’espai de trobada referent del sector per a crear sinergies i establir nous contactes amb potencials clients i proveïdors. Però també volem que Maqpaper sigui sinònim d’actualitat i per això la fira compta sempre amb un espai dedicat a tallers i conferències sobre les darreres novetats sectorials.

D’altra banda, essent conscients de la importància del cost energètic a la indústria paperera, consolidem la trobada de la Fira Maqpaper amb Energètica (Fira-Congrés de l’eficiència i estalvi energètic), dos sectors profundament connectats que estaran ubicats en un mateix espai firal, permeten així que empreses i professionals comparteixin coneixement, estableixin aliances professionals i vincles comercials.

Volem que Maqpaper sigui l’espai que et faci créixer!

Font: www.firaigualada.org

Consulta aquí la web oficial de Maqpaper a Igualada.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.