Mediterranean Gluten Free Forum – Barcelona
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Jardins Teatre Nacional de Catalunya
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mediterranean Gluten Free Forum – Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Jardins Teatre Nacional de Catalunya

  20/05/2023 a 21/05/2023  


Als jardins del Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona, el Mediterrean Gluten Free Forum, neix amb vocació de posicionar Barcelona com a capital europea de productes i dieta sense gluten, un aparador únic i punt de trobada de les persones amb celiaquia i sensibilitat al gluten no celíaca.

Espai on es donen a conèixer productes, receptes, begudes, tendències, etc. d’alt interès per a les persones amb patologies relacionades amb la ingesta de gluten i les famílies.

Amb entrada de pagament!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.