Mercadal del Comte Guifré a Ripoll
Període
Estiu
Temàtica
Medieval
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Ripoll
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mercadal del Comte Guifré a Ripoll

   Ripoll / Ripollès / Girona

  11/08/2022 a 12/08/2022  


El Mercadal del Comte Guifré a Ripoll, una cita anual en la qual la ciutadania pot fer un viatge en el temps fins a l’època medieval.

Com és habitual, el centre històric de la vila serà l’epicentre de la celebració amb el muntatge d’un mercat d’època, format per una setantena de parades amb tot tipus de productes de qualitat i amb demostració d’oficis. A més durant els tres dies es duran a terme espectacles itinerants, concerts, campaments, combats d’espases, exposicions, tallers per nens i activitats familiars.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.