Mercat medieval de Guimerà
Període
Estiu
Temàtica
Medieval
Territori
Lleida
Comarca
Urgell
Municipi
Guimerà
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercat medieval de Guimerà

   Guimerà / Urgell / Lleida

  08/08/2020 a 09/08/2020  


FIRA CANCEL·LADA. Els habitants d’aquest petit poble de l’Urgell retornaran per un cap de setmana a un mercat de l’Edat Mitjana i pels carrers de la vila tornarà a haver-hi un centenar de parades amb productes propis de l’edat mitjana, i una quinzena d’artesans fent demostracions dels oficis de l’època com forja, picapedrers, elaboració d’estris d’espart, macramé, cistelleria i treballs sobre pergamí.

Els visitants podran també gaudir, durant tot el cap de setmana, de cercaviles o jocs medievals per als més petits, entre d’altres.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.