Mercat de 2ona. Mà a Montornès del Vallès
Data inici
17/03/2024
Data final
17/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Montornès del Vallès
Espai
Plaça del Poble
Codi Postal
08170
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Montornès del Vallès

Mercat de 2ona. Mà a Montornès del Vallès

   Montornès del Vallès / Barcelonès / Barcelona

       Plaça del Poble

 17/03/2024 - 17/03/2024 


De 10 a 14h. Aprofitant l’arribada de la primavera i el canvi d’armari, els departaments de Participació Ciutadana i Convivència preparen una nova edició del mercat de segona mà a la plaça del Poble.

La participació en el mercat és oberta a qualsevol persona. S’hi podrà posar parada, sempre amb inscripció prèvia. La inscripció és obligatòria per tal que l’organització pugui preveure les necessitats de taules i cadires a lliurar d’acord amb les dimensions del mercat. S’hi podran posar a la venda tota mena d’objectes que estiguin en bon estat (roba, sabates, estris, eines, petits electrodomèstics, llibres, joguines, etc.). No s’hi podran intercanviar ni vendre estris o productes perillosos o nocius, ni tampoc animals o aliments.

Consulta aquí la web oficial de Mercat de 2ona. Mà a Montornès del Vallès.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Mercat De 2ona. Mà A Montornès Del Vallès Foto 4 Mercat De 2ona. Mà A Montornès Del Vallès Foto 3 Mercat De 2ona. Mà A Montornès Del Vallès Foto 2 Mercat De 2ona. Mà A Montornès Del Vallès Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Mercat De 2ona. Mà A Montornès Del Vallès Cartell 2024 Mercat De 2ona. Mà A Montornès Del Vallès Cartell 2023 Mercat De 2ona. Mà A Montornès Del Vallès Cartell 2023 OctInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.