Mercat del bolet de Cal Rosal i Festa del Bolet
Període
Tardor
Temàtica
Bolets
Territori
Barcelona
Comarca
Berguedà
Municipi
Olvan
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mercat del bolet de Cal Rosal i Festa del Bolet

   Olvan / Berguedà / Barcelona

  24/09/2022 a 25/09/2022  


Bolets, parades, concerts, activitats i un comerç de Cal Rosal que us espera amb les portes obertes cada dia de l’any! Hi podreu trobar parades especifiques de bolets i de productes gastronòmics de proximitat. Bolets del Berguedà, embotits, mels, formatges i pa artesanal no hi faltaran a la Porta del Comerç de Cal Rosal. Cap a finals d’octubre, a Cal Rosal (Olvan) se celebra la Festa del Bolet, que concentra en un sol dia actes de tota mena relacionats amb aquest aliment, com ara exposicions, espectacles, música i degustacions d’articles del mercat. (Font:Catalunya.com)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.