Mercat Figueter a Capellades
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Capellades
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercat Figueter a Capellades

   Capellades / Anoia / Barcelona

  13/03/2022 a 13/03/2022  


El Mercat Figueter de Capellades és una fira-mercat que es celebra el segon diumenge de Quaresma. La festa ve de lluny, quan la gent de comarca venia a comprar les “figues”. Amb els anys va evolucionar primer cap a un mercat de temporada i més endavant com a fira. Ara, durant tot el dia, es programa activitats variades per a totes les edats i gustos. Hi participen molt activament els comerços i serveis de Capellades, junt amb les entitats, per mostrar els seus productes, serveis i activitats. (Font: AjCapellades)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.