Mercat de les Idees i del Disc de Vinil a Lleida
Període
Hivern
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Lleida
Comarca
Segrià
Municipi
Lleida
Espai
plaça Ricard Vinyes
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercat de les Idees i del Disc de Vinil a Lleida

   Lleida / Segrià / Lleida

      plaça Ricard Vinyes

  18/12/2021 a 18/12/2021  


Al Mercat, es podrà trobar bijuteria, joieria, pintura, fotografia, il·lustració, productes tèxtils, làser i vinil, sabó artesà, llana ecològica filada a mà, serigrafia, espelmes i complements creats pels joves artistes i artesans.

S’organitza paral·lelament una fira del disc per als i les amants del vinil, juntament amb l’Associació de Comerciants de la Zona Alta.

L’objectiu de l’organització d’aquesta iniciativa és donar suport als i les joves que volen emprendre en el sector artístic i col·laborar amb els comerciants de la zona per fer activitats i dinamitzar la plaça.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.