Mercat Medieval a Sabadell – Medievàlia
Data inici
17/05/2024
Data final
19/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Històrica
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sabadell
Espai
voltant del Mercat Central de Sabadell
Codi Postal
08201
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Amics de Medievàlia Sabadell

Mercat Medieval a Sabadell – Medievàlia

   Sabadell / Vallès Occidental / Barcelona

       voltant del Mercat Central de Sabadell

 17/05/2024 - 19/05/2024 


La Festa i Mercat Medievàlia de Sabadell, a la comarca del Vallès Occidental se al voltant del Mercat Central de la ciutat, incloent-hi els carrers i places adjacents. Organitzat per Amics de Medievàlia, aquest esdeveniment promet ser un viatge en el temps.

Aquest festival anual té lloc al centre històric de Sabadell i comptarà amb més de 800 parades que ofereixeran productes artesanals, aliments i begudes. També hi haurà una gran varietat d’espectacles i activitats, com ara justes, espectacles d’ocells rapinyaires i música en directe.

Medievalia Sabadell ofereix una gran oportunitat per experimentar la cultura i la història medievals. Es representen recreacions històriques de fets ocorreguts a la ciutat, i també s’organitzen tallers infantils, mostres d’oficis antics, exposicions i nombrosos espectacles, com ara concerts, exhibicions de malabarismes i obres infantils.

Consulta aquí la web oficial de Mercat Medieval a Sabadell – Medievàlia.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Medievalia Sabadell Mercat Medieval A Sabadell Medievàlia Foto 4 Mercat Medieval A Sabadell Medievàlia Foto 3 Mercat Medieval A Sabadell Medievàlia Foto 2 Mercat Medieval A Sabadell Medievàlia Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.