Mercat Medieval a Capdepera, Mallorca
Període
Primavera
Temàtica
Medieval
Territori
Illes Balears
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mercat Medieval a Capdepera, Mallorca

    / / Illes Balears

  13/05/2022 a 15/05/2022  


Durant els dies en què transcorre el mercat, els artesans, tant de les Illes Balears com de fora, mostren els seus oficis a tots els visitants. Aquests últims podran trobar prestatges plens de productes típics alimentaris, artesanals, tèxtils, musicals i lúdics fabricats in situ per forjadors, ferrers, herboristes, argenters, copistes, fusters, malabaristes, sabaters, mags, brodadors, escultors, formatgers i ceramistes, entre molts d’altres.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.