Mercat Medieval a Calonge
Data inici
30/03/2024
Data final
31/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Calonge
Codi Postal
17251
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Calonge i Sant antoni

Mercat Medieval a Calonge

   Calonge / Baix Empordà / Girona

 30/03/2024 - 31/03/2024 


El Mercat Medieval a Calonge és un esdeveniment que transporta els visitants a una època passada, recreant l’ambient i les tradicions dels mercats medievals. Aquest mercat té lloc a Calonge, municipi situat a la comarca del Baix Empordà.

Durant el Mercat Medieval, el centre històric de Calonge es converteix en un escenari viu on es despleguen parades, activitats i espectacles que recorden la vida quotidiana en l’Edat Mitjana. Algunes de les característiques que solen incloure aquest tipus de mercats són:

Parades de productes artesanals: Es venen una gran varietat de productes artesanals, com ara joies, ceràmica, tèxtils, sabons, instruments musicals, espases i altres objectes fabricats de manera tradicional.

Alimentació: Es poden trobar parades amb aliments i begudes típics de l’època medieval, com ara embotits, formatges, pa artesà, mel, cervesa artesanal i begudes elaborades amb receptes antigues.

Espectacles i actuacions: Es realitzen espectacles de carrer, actuacions de músics, balls, representacions teatrals i altres activitats d’entreteniment que transporten els visitants a l’ambient festiu i animat del passat.

Activitats participatives: Es preparen tallers i activitats per a nens i adults, com ara tir amb arc, fabricació d’espases de fusta, elaboració de cervesa, maquillatge medieval i altres activitats interactives.

Consulteu el pdf amb la programació.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Mercat Medieval Calonge Costa Brava Mercat Medieval Calonge Calonge. Mercat Medieval Calonge Mercat Medieval (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Mercat Medieval Calonge 2022 Mercat Merdieval De Calonge 2024 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.