Mercat de Nadal de la Fàbrica Lehmann, Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Fàbrica Lehmann | Consell de Cent, 159, Barcelona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercat de Nadal de la Fàbrica Lehmann, Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Fàbrica Lehmann | Consell de Cent, 159, Barcelona

  17/12/2022 a 18/12/2022  


D’11 a 20h. El Mercat de Nadal compta amb més d’una quinzena d’edicions i ha aconseguit convertir-se en punt de trobada i una aposta segura on fer-se amb productes originals i de proximitat per a regalar i autoregalar-se.
El pulmó creatiu de l’Esquerra de l’Eixample oferirà una mostra eclèctica de productes artesanals i de proximitat: llibres, joieria, joguines, ceràmica, etc. El mercat també esdevé una oportunitat per conèixer de primera mà el talent i el treball que s’amaga portes endins de la Fàbrica Lehmann.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.