Mercat de Nadal al Mandarín Oriental, Barcelona
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Mandarín Oriental
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Mercat de Nadal al Mandarín Oriental, Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Mandarín Oriental

  09/12/2022 a 22/12/2022  


Accés gratuït. El Mandarin Oriental, al Jardí Mimosa, vol portar el Nadal i ho fa amb un munt d’activitats plenes de màgia i d’encant. El Pare Noel hi ha muntat la cuina per preparar les galetes de gingebre. Els més petits podran veure com les prepara, i també assistir a una sessió de contacontes. L’hotel compta també amb tallers per a nens i nenes i adults i allotja un mercat nadalenc on passejar, comprar productes artesans, degustar xocolata calenta o cava o tastar les galetes de Carme Ruscalleda. I per acabar el pla, pengeu el vostre desig a l’arbre màgic que col·labora amb la Fundación Soñar Despierto i Llar Nova Esperança.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges



Serveis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.