Mercat de Nadal a Matadepera
Data inici
16/12/2023
Data final
16/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Matadepera
Espai
Plaça del Casal de Cultura, la Plaça de la Germandat i la Carretera de Terrassa
Codi Postal
08230
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Regidoria de Promoció Econòmica

Mercat de Nadal a Matadepera

   Matadepera / Vallès Occidental / Barcelona

       Plaça del Casal de Cultura, la Plaça de la Germandat i la Carretera de Terrassa

 16/12/2023 - 16/12/2023 


De 10 a 20h. La Regidoria de Promoció Econòmica organitza un Mercat de Nadal que estarà situat a la Plaça del Casal de Cultura, la Plaça de la Germandat i la Carretera de Terrassa.

Entre les 10 del matí i les 8 del vespre hi haurà instal·lades diverses parades d’establiments comercials del poble, però també de diverses entitats esportives a partir de les 10 del matí a la carretera de Terrassa (CF Matadepera, CD Terrassa Hockey, Matadepera 88 Hoquei), així com també ponis del Mas del Cavalls.

De 10 a 1, els secrets més amagats des bombers amb la Fundació Patrimoni Natural; i a partir de quarts de 12, tres concerts seguits: Coral de la Gent Gran, l’Escola Municipal de Música, i la Banda de Matadepera.

A 2/4 de 2, Arrossada Popular a càrrec del M88H, a la Plaça del Casal, a 2/4 de 6, una desfilada de modes al carrer Sant Joan, i a les 7, classe de dansa amb l’escola d’Esther Gutés al Casal.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.