Mercat de Nadal a Pau
Data inici
17/12/2023
Data final
17/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Pau
Espai
Plaça Major
Codi Postal
17494
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Pau

Mercat de Nadal a Pau

   Pau / Alt Empordà / Girona

       Plaça Major

 17/12/2023 - 17/12/2023 


De 10 a 20h. Un mercat que cada cop creix més i per això aquest any s’ampliarà l’horari, de 10h a 20h, per poder gaudir de les últimes hores de llum i així gaudir també de la il·luminació de Nadal.

L’agenda del mercat no podrà ser més extensa, combinant-la amb tres activitats dedicades a La Marató. La primera, a les 9h, una Caminada per La Marató on el punt de trobada serà a la mateixa Plaça Major i la gent podrà apuntar-se i participar amb un donatiu voluntari. El recorregut serà fins als Estanys de Vilaüt, on es coincidirà amb un grup que sortirà des de Palau-saverdera.

A la tornada cap a Pau, a les 12h trobarem la segona col·laboració, gots de brou calent per fer passar la fred a 1€. Per últim a la tarda, a les 17h hi haurà la tercera i última col·laboració amb una xocolatada a 1€. Tota la recaptació es destinarà íntegrament íntegrament a La Marató, que aquest any està dedicada a la salut sexual i reproductiva.

El mercat obrirà les parades a les 10h, juntament amb diferents tallers, concerts de música en viu de la mà de Covertons i Mandie Rules, a més d’un espectacle de màgia de David El Mag. Tot això per ambientar una jornada on també trobareu zones calefactades per menjar i beure.

Per tancar el dia, a les 18h a l’església es farà un concert per la Pau amb el nom de “Pau per la Pau” i que acabarà amb una encesa de fanals. En aquest concert participaran, juntament amb alguns veïns i veïnes de Pau, el Cor de Pau, la Coral del Centre Escolar Empordà, el Taller de Danse Brute, l’AFA de l’Escola de Pau, l’Espai Jove de Pau, la Laia Blanch, en Siddartha Vargas, en Dalai Vargas, l’Anna Carner, l’Ignasi Tomàs i en Ian Sala. Tots ells dirigits per la Rusó Sala, la Laia Tomàs, la Núria Vergeli i la Lili L’Enfant.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Mercat De Nada A Pau Cartell 2023 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.