Mercat d’Olis i Vins a Sant Antoni de Vilamajor
Data inici
03/03/2024
Data final
03/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Sant Antoni de Vilamajor
Espai
Porxo de Can Sauleda
Codi Postal
08459
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Firalia

Mercat d’Olis i Vins a Sant Antoni de Vilamajor

   Sant Antoni de Vilamajor / Vallès Oriental / Barcelona

       Porxo de Can Sauleda

 03/03/2024 - 03/03/2024 


De 10 a 14h. Una vintena de parades de vins, olis, embotits i altres propostes gastronòmiques al Mercat d’Olis i Vins a Sant Antoni de Vilamajor. Al Porxo de Can Sauleda i organitzat per Firalia amb la col·laboració de la regidoria d’Economia Local de l’Ajuntament amb la finalitat de promoure l’activitat comercial del municipi amb aquest tipus d’activitats que fan un reclam de gent pel poble.

Amb gairebé una vintena de parades on les persones visitants podran olorar, tastar i comprar els olis i vins de diversos cellers, entre altres varietats de formatges, embotits, mel ecològica, ratafia, sabons, cera i joieria artesana, espirulina, entre altres.

També hi haurà una activitat per pintar cares a càrrec de Susagna Colmenero i adreçada als més petits i petites per dinamitzar la jornada.

Un festival gastronòmic en el millor moment de l’any quan els olis i vins són més frescos al ser de la collita d’olives i de la verema de la tardor passada.

Algunes de les parades protagonistes seran: Vinya Canyal i Logivi amb olis i vins de l’Empordà, el Celler Can Pereclara amb olis i vins de Calonge, Terra la Vita amb olis, vins i terròs, els Olis Soldelplana, la Mel dels Erms, la Formatgeria Mogent i Ratafia Bosch, la Formatgeria Montbrú, la Formatgeria DO Idiazabal, els Embotits Gori. Gregori López Codina. Embotits de Sant Privat de Bas, Sabons, Cera i Joieria artesana de Triffon, Il·lustració Blau i les seves bosses pintades artesanals, entre altres.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Mercat D’olis I Vins A Sant Antoni De Vilamajor Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Mercat D’olis I Vins A Sant Antoni De Vilamajor Cartell 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.