Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena
Data inici
18/05/2024
Data final
18/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Espai
Plaça de Cal Font
Codi Postal
08700
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
El Parc Agrari de la Conca d’Òdena

Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena

   Igualada / Anoia / Barcelona

       Plaça de Cal Font

 18/05/2024 - 18/05/2024 


La Mostra de Productes del Parc Agrari aplega cada any centenars de visitants que volen conèixer de primera mà els productes elaborats al territori. Es tracta d’un esdeveniment impulsat per l’Associació de Productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena i el Parc Agrari, gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Productes de la Terra. Se n’han celebrat cinc edicions de manera itinerant a Santa Margarida de Montbui, Rubió, Capellades, Copons i Carme, i aquesta sisena edició tindrà lloc a Igualada.

Consulta aquí la web oficial de Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Mostra De Productes Del Parc Agrari De La Conca D’Òdena Foto Mostra De Productes Del Parc Agrari De La Conca D’Òdena Foto 2 Mostra De Productes Del Parc Agrari De La Conca D’Òdena Foto 1 5a Mostra Productes Paco 01

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

El Parc Agrari De La Conca D’Òdena 6a Mostra De Productes Del Parc Agrari De La Conca D’Òdena 5a Mostra De Productes Del Parc Agrari De La Conca D’Òdena 4a Mostra De Productes Del Parc Agrari De La Conca D’Òdena 1a Mostra De Productes Del Parc Agrari De La Conca D’Òdena 2aInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.