Only Tattoo Barcelona
Data inici
01/03/2024
Data final
03/03/2024
Període
Hivern
Temàtica
Professional
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
av reina maria cristina
Codi Postal
08004
Recinte Firal
Fira de Barcelona
Organitzador
Urban Line Concept Events

Only Tattoo Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       av reina maria cristina

 01/03/2024 - 03/03/2024 


Only Tatto Barcelona és una cita ineludible que congrega més de cent artistes tatuadors reconeguts a Fira Barcelona.

Aquest esdeveniment singular obert al públic i als amants de l’art del tatuatge destaca per la participació exclusiva de tatuadors que exerceixen la seva activitat a Espanya, molts d’ells amb reconeixement internacional. Only tatto serveix com a exposició de les creacions d’aquests professionals, oferint una àmplia varietat d’estils que abracen les tècniques de tatuatge tradicional fins a les últimes tendències del mercat del tattoo.

Durant el certamen, es realitzen concursos emocionants de tatuatges  i tatuadors de prestigi, i els assistents poden gaudir d’exhibicions i espectacles que acosten l’art urbà que inspira el món del tatuatge, incloent grafitis, música, pintura, ball i altres activitats. A més, els visitants tenen l’oportunitat de fer-se un tatuatge en el mateix esdeveniment.

Amb presència en les diverses zones del festival, l’Espai Village comptarà amb expositors vinculats al món del tatuatge, els seus components, peces de recanvi i accessoris “Tattoo Supplies”. També hi haurà marques de roba singulars, accessoris i llibreries especialitzades en tatuatges.

A més, es disposarà d’una Zona Gastronòmica amb els millors Food Trucks de Barcelona per satisfer les delícies culinàries dels visitants. L’Espai Village complementa l’experiència del festival, oferint una oportunitat per explorar i adquirir elements únics i interessants.

Consulta aquí la web oficial de Only Tattoo Barcelona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Only Tatto Barcelona (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Only Tattoo Barcelona (1) Only Atto Barcelona 2 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.