Petitàlia a Lleida
Període
Hivern
Temàtica
Artística
Territori
Lleida
Comarca
Segrià
Municipi
Lleida
Recinte Firal
Fira de Lleida

Petitàlia a Lleida

   Lleida / Segrià / Lleida

  21/03/2020 a 22/03/2020  


FIRA AJORNADA. Fira de Lleida, amb l’aval dels patrons de l’ens, ha pres la decisió de cancel·lar la 14a edició de Petitàlia (la fira de criança, educació i turisme familiar). La Institució firal i les institucions i entitats implicades en l’organització de Petitàlia valoraran més endavant la doble possibilitat d’ajornament del saló o bé d’anul·lació definitiva d’aquesta edició.

Activitats per a tota la família: Puericultura, alimentació, equipament, joguines, complements o serveis relacionats amb el món dels nens.
A partir de l’edició del 2020, aquesta fira integra el STM – Saló de l’Esport i el turisme actiu i de muntanya a Lleida


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.