Plaumopalau – Fira de Clicks del Pla d’Urgell a Palau d’Anglesola
Període
Estiu
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
El Palau d'Anglesola
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Plaumopalau – Fira de Clicks del Pla d’Urgell a Palau d’Anglesola

   El Palau d'Anglesola / Pla d'Urgell / Lleida

  17/09/2022 a 18/09/2022  


La Fira esdevé un aparador del món dels clicks i, a més, durant el cap de setmana presenta activitats diverses per esdevenir punt de trobada de les persones apassionades al Playmòbil.
A l’espai central dels 2000 metres quadrats dedicats a l’esdeveniment, hi haurà 16 grans diorames creats per artistes del modelisme atrapats pels clicks vinguts d’arreu de la geografia catalana i també d’Andorra. Vora aquests grans diorames es convida als infants de les terres de Ponent a exposar el seu petit diorama.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.