Red Mountain Beer Fest
Data inici
18/06/2022
Data final
18/06/2022
Període
Primavera
Temàtica
Cervesa Artesana
Territori
Lleida
Comarca
Pallars Jussà
Municipi
La Pobla de Segur
Codi Postal
25500
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Red Mountain Beer Fest

   La Pobla de Segur / Pallars Jussà / Lleida

 18/06/2022 - 18/06/2022 


l Red Mountain Beer Festival, és el primer festival transfronterer de cervesa artesana de muntanya i  té la voluntat de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren.

El protagonisme de les cerveses estarà compartit amb la gastronomia. Una selecció dels millors restaurants del Pallars són presents a la plaça de l’Ajuntament de la Pobla de Segur amb una oferta de qualitat, singular i atractiva que es presenta en format de tastos.

El programa inclou concerts, activitats per a tots els públics, són dos dies intensos on s’alterna la música i les activitats tradicionals amb una atractiva oferta de menjar productes de proximitat i tastar cerveses de tot el Pirineu.

Les cerveses se serveixen directament des d’una sèrie d’entre 10 i 15 tiradors que hi haurà instal·lats en una llarga barra, des d’on es van punxant els diferents barrils que faran arribar les cerveseries participants. Es poden tastar diferents estils de cerveses d’alta  fermentació, les anomenades “Ale”, amb una gran varietat d’estils com les IPA – STOUTS – PALE ALE – PORTER – AMERICAN PALE ALE i molts més que podreu descobrir durant el Festival. N’hi ha per a tots els gustos i per combinar amb tots els plats.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.