Saló del Manga de Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Literatura
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Recinte Firal
Fira de Barcelona
Com arribar a la Fira   

Saló del Manga de Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  08/12/2022 a 11/12/2022  


El Saló del Manga, especialitzat en el còmic i l’animació japonesa, és un dels més importants del món i amb una exposició de més de  70.000 m2 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. En destaquen els espais de videojocs, les exposicions, els tallers de manga i d’animació, els tallers de jocs, els concursos de karaoke i de cosplay, les projeccions, les actuacions musicals i la gastronomia japonesa. També hi seran presents grans autors del manga i de l’anime vinguts del Japó. La cultura tradicional japonesa també hi té un paper molt rellevant en l’espai Japan Experience, on es pot participar en un gran nombre d’activitats per apropar-se a la cultura japonesa.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.