The Wedding Market Barcelona
Període
Tardor
Temàtica
Nuvis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

The Wedding Market Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

  15/10/2022 a 16/10/2022  


Un market nupcial per a parelles que busquen la innovació i les tendències del moment per a unes noces úniques i irrepetibles. Un espai en el qual es reuneixen els millors proveïdors en un ambient agradable i divertit.

Dirigit tant a parelles que comencen a organitzar les seves noces, com aquelles que estan amb els preparatius a la recerca de trobar al seu proveïdor ideal.

Els primers passos en planificar unes noces són els més importants. L’elecció dels proveïdors ideals és la clau de l’èxit del dia B.

TORRE BELLESGUARD

Carrer de Bellesguard, 20

08022 Barcelona


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.