The Wedding Market Girona
Data inici
19/10/2024
Data final
20/10/2024
Període
Primavera
Temàtica
Nuvis
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Vilablareix
Espai
Mas Marroch
Codi Postal
17180
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
The Wedding Market Company

The Wedding Market Girona

   Vilablareix / Gironès / Girona

       Mas Marroch

 19/10/2024 - 20/10/2024 


Un market nupcial per a parelles que busquen la innovació i les tendències del moment per a unes noces úniques i irrepetibles. Un espai en el qual es reuneixen els millors proveïdors en un ambient agradable i divertit.

Dirigit tant a parelles que comencen a organitzar les seves noces, com aquelles que estan amb els preparatius a la recerca de trobar al seu proveïdor ideal.

Els primers passos en planificar unes noces són els més importants. L’elecció dels proveïdors ideals és la clau de l’èxit del dia B.

Les últimes edicions celebrades a Madrid i Barcelona han aconseguit reunir més de 5.500 visitants en quatre dies. The Wedding Market té com a objectiu consolidar-se en els pròxims 5 anys com l’esdeveniment diferencial del sector nupcial en les principals ciutats del país.

Consulta aquí la web oficial de The Wedding Market Girona. Falten 143 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

The Wedding Market Girona Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.