Trufforum a Vic
Període
Hivern
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Vic
Espai
Recinte Firal
Vic Fires

Trufforum a Vic

   Vic / Osona / Catalunya Central

  03/02/2023 a 06/02/2023  


Trufforum és un esdeveniment internacional ideat i promogut des de l’European Mycological Institute (EMI) que neix amb l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals.

Amb l’objectiu de ser un encontre de referència internacional al sector de la tòfona, Trufforum es celebrarà anualment i estarà organitzada de manera itinerant en diferents ciutats i espais expositius amb la voluntat de donar la màxima difusió als valors i a la cultura de la tòfona.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.